Strasti.hr Facebook

 

 

 

Dostava

Prodavatelj će dostaviti proizvod poštom u roku od 3 radna dana. Pošiljke dostavlja Hrvatska pošta. Pošiljke se dostavljaju uslugom Hpekspres-e-paket Hrvatske pošte u roku od 3 radna dana (u veće gradove i mjesta pošiljke najčešće stižu u roku jednog radnog dana).

E-paket je usluga Hrvatske pošte za brzu, sigurnu i diskretnu dostavu pošiljaka na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka biti će isporučena u roku od 24 do 48 sati od obavijesti o slanju vaše pošiljke u gradove/mjesta I. zone (Popis gradova I. zone), odnosno do 72 sata u gradove/mjesta izvan I. zone.

Cijena dostave pošilajka iznosi 30,00 kn bez obzira na odabrani način dostave. Za pošiljke u vrijednosti većoj od 450,00 kn poštarina se ne naplaćuje.

Kao način slanja možete odabrati dostavu pošiljke na vašu adresu ili na poštanski ured. Za pošiljke koje se dostavljaju na adresu navedenu u obrascu narudžbe, ukoliko poštar ne zatekne nikog, ostaviti će obavijest o prispijeću pošiljke koju u roku od 5 dana možete preuzeti u isporučnom poštanskom uredu.

Ukoliko ste za način slanja odabrali dostavu pošiljke na poštanski ured, niste dužni ostaviti adresu već u polje Adresa upisati: Poštanski ured. Molimo obratite pozornost, da na kućnu adresu nećete dobiti obavijest o prispijeću pošiljke već je potrebno otići na isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu i na šalteru naglasiti da očekujete e-paket pošiljku s dostavom na poštanski ured. Pošiljke dostavljene na poštanske urede pristižu u isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu, a u Zagrebu, Rijeci i Splitu na glavni poštanski ured i čekaju na preuzimanje 15 dana od dana prispijeća.

Kašnjenje pošiljki poslanih iz poslovnih prostorija u nadležnosti je Hrvatske pošte i izvan utjecaja Prodavatelja. Ukoliko ne primite pošiljku u roku od tri dana od kad ste primili obavijest (emailom ili sms-om) kontaktirajte nas.