Strasti.hr Facebook

 

 

 

E-obavijesti

Obavještavat ćemo Vas isključivo o akcijama, novostima i popustima.

Sale Items

Vruća ponuda

My Size 57 mm

My Size 57 mm

Redovna cijena: 62,50 Kn

Posebna cijena: 56,25 Kn

Vibrator Flora CLICKnCHARGE

Vibrator Flora CLICKnCHARGE

Redovna cijena: 746,90 Kn

Posebna cijena: 472,57 Kn

Novi proizvodi

Vibrator We-Vibe Wish
Vibrator Classy
       

Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft

Više slika

Ocjena proizvoda:

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Kategorija: Fleshlight masturbatori  

Dostupnost: Na zalihi  

Rok nabave: 2 do 5 radnih dana

452,85 Kn
Kupovinom ovog proizvoda ostvarit ćete 22.64 kn bodova vjernosti, koje možete iskoristiti pri sljedećoj kupovini.
Kupi artikle

Brzi pregled

Primammljive meke usne Sukit Drafta kao da mole da vam prelijepi trešnjini cvjetovi šapuću sve o tradiciji pokornosti Dalekog istoka.

Detalji proizvoda

Proizvođač Fleshlight
Materijal ReelFeel Superskin®
Fleshlight Fleshlight Sex In A Can

Opis proizvoda

Primamljive meke usne Sukit Drafta kao da mole da vam prelijepi trešnjini cvjetovi šapuću sve o tradiciji pokornosti Dalekog istoka. Suptilni sklad teksture i materijala dizat će vas ponovo i ponovo.

Posebnost Sukit Drafta su malena usta i mini "Swallow" unutarnja tekstura, koju nema niti jedan drugi Fleshlight proizvod. Proizvodi Sex In A Can su napravljeni od istog kvalitetnog SuperSkin materijala kao i  prvotni Fleshlight proizvodi. Sukit Draft se skriva u limenci za pivo i vrlo je sličan većini Fleshlight proizvoda – samo puno uži.

Više o Fleshlight-u:

Proizvođač Fleshlighta je sa svojom širokom paletom masturbatora napravio pravu revoluciju u području spolnih igračaka za muškarce. Igračke Fleshlight su se brzo probile i danas su jedan od najprodavanijih masturbatora na svijetu.

Izgledom podsjeća na ručnu svjetiljku, a u njoj je tajna koju samo vi znate!

Uložak je napravljen od patentiranog Real Feel Superskin® - materijala, koji vam nudi svilenkastu nježnost i osjećaje koji su skoro identični pravom seksu, ako ne i bolji!

Masturbator je jednostavan za korištenje, čist i 100% siguran. Namijenjen je višekratnoj upotrebi i napravljen je od kvalitetnih materijala koji će vam pravilnom uporabom i održavanjem nuditi užitke godinama. Da bi postigli pravi užitak, uložak prije korištenja ugrijte u toploj vodi!

Uložak nikada ne perite sapunom, upotrebljavajte SAMO lubrikante na bazi vode!

5 glavnih razloga zašto kupiti Fleshlight:

1. Sami imate kontrolu: kada i koliko želite - Fleshlight vam je uvijek pri ruci, da vas zadovolji i ispuni vam želje i fantazije

2. Niti jedan drugi proizvod nije autentičan kao Fleshlight: mekan, fleksibilan materijal Real Feel Super Skin® je bio napravljen upravo iz razloga da čim bolje pridonese osjećaju pravog seksa

3. Poboljšajte izdržljivost: Bez obzira na to da li ste pravi Casanova ili tek početnik prostora za poboljšanje uvijek ima dovoljno. Testirajte svoje mogućnosti, probajte nove tehnike i isprobajte koliko dugo možete izdržati s Fleshlight-om koji je napravljen upravo za to, za najveće užitke.

4. Sigurni spolni odnosi: Fleshlight vas lako odvrati od promiskuiteta, a time i od SPB (spolno prenosivih bolesti). Ukoliko imate problema s traženjem sigurnog partnera, čekate onog pravog ili imate veću želju od vašeg partnera, Fleshlight je tu da vas zadovolji

5. Istinski užitak: S pravilnim održavanjem i uporabom Fleshlight će vas služiti puno godina!

Najčešća pitanja:

• Kako je velik Fleshlight?

Dug je 25 cm, promjer mu je 10 cm.

• Da li treba baterije?

Ne. Fleshlight za rad ne treba baterije ili struju.

• Da li su Fleshlight ulošci napravljeni od lateksa, plastike ili silikona?

Fleshlight ulošci su napravljeni od posebnog materijala Real Feel Super Skin®. Sastojci materijala su patentirana tajna jer niti jedan drugi materijal ne daje tako realan osjećaj i nije toliko izdržljiv. Materijal je toliko dobar, toliko da ga se ne može opisati riječima!

• Koji je najbolji način čišćenja Fleshlighta?

Uložak se jednostavvno opere pod mlazom tople vode i dobro osuši. Nikako ne upotrebljavajte sapun!

• Kako se Fleshlight najbolje posuši?

Uložak dobro protresite da se čim bolje osuši i potom ga stavite na prozračno mjesto (npr. Blizu prozora ili ventilatora). Za brzo sušenje uložak protisnite kroz krpu s jednog kraja na drugi. Kada uložak vratite u kutiju ostavite ju otkrivenu da zrak može cirkulirati

• Da li se Fleshlight može upotrebljavati u kadi?

Da, Fleshlight možete upotrebljavati u kadi ili za vrijeme tuširanja. Nema problema ako se uložak namoči, samo je važno da ne dođe u kontakt sa sapunom jer ga on može oštetiti

• Da li mogu koristiti kondom?

Za uporabu Fleshlighta ne trebate koristiti kondom (osim u slučaju da ga dijelite s nekim), ali ako želite, možete. Kondom neće naštetiti Fleshlightu.

• Zašto je uložak pri čišćenju uvijek malo ljepljiv?

S uloškom je sve u redu! Uložak se može pohraniti i u ljepljivom stanju, možete ga posuti brašnom i više neće biti ljepljiv. Kada dođe trenutak korištenja samo ga isperite, stavite lubrikant i prepustite se užitku!

• Koje vrste lubrikanata da upotrebljavam?

Preporučujemo da upotrebljavate lubrikante na bazi vode. Lubrikanti na bazi ulja NE SMIJU se upotrebljavati jer uništavaju materijal. U slučaju nanošenja pogrešnog lubrikanta ne možete tražiti povrat novaca zbog greške na materijalu!

• Na ulošku su se pojavile crne točke!

To se može dogoditi ako je uložak spremljen mokar u prostor koji nije prozračan. Uložak očistite s izopropilnim alkoholom.

• Da li sam prestar za korištenje Fleshlighta?

Nipošto! Prema istraživanju Fleshlight upotrebljavaju muškarci od dvadesetih do kasnih pedesetih godina, ili čak i stariji!

Uputstva za uporabu:


  1.Izvucite uložak

  2. Odstranite osigurač

  3. Ugrijte uložak toplom vodom

  4. Dodajte lubrikant

  5. Uporabite donji gumb za najbolju postavku (tlak tj. učinak usisavanja)

  6. Fleshlight je sad spreman za uporabu ! Uživajte!

  Po završetku korištenja Flashlighta jednostavno ga operite pod mlazom tople vode. Prije spremanja u kutiju ga dobro osušite!

 

Napišite svoju ocjenu proizvoda

Ocjenjujete: Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft

Kako biste ocjenili ovaj proizvod? *
  1 zvjezdica 2 zvjezdice 3 zvjezdice 4 zvjezdice 5 zvjezdice
OcenaUkoliko predate vašu narudžbu za
14h 6min vaša narudžba biti će obrađena u
uto, 10.12.2019

Naše prednosti

Najbolji u kategoriji