Strasti.hr Facebook

 

 

 

Zaštita osobnih podataka

 

Registracijom ili kupnjom u Internet trgovini Strasti.hr dajete suglasnost  da vlasnik trgovine, poduzeće Spletna Fuzija d.o.o.., Ljubljana (u daljnjem tekstu: Prodavatelj) i njegovi poslovni partneri prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju podatke navedene u registracijskom obrascu, obrascu narudžbe te podatke o vašim narudžbama u mjeri potrebnoj za realizaciju ugovornog odnosa odnosno isporuku naručene robe.

Suglasnost za obradu podataka dajete u svrhe obrade i isporuke naručenih proizvoda, kao i u informativne svrhe te svrhe promocije proizvoda i Internetske trgovine Strasti.hr za sve vrijeme trajanja Vaše registracije.

Kupac i registrirani korisnik Internetske trgovine u svakom trenutku može povući svoju suglasnost za raspolaganjem i obradom podataka ostavljenim u obrascima Internetske trgovine u cijelosti ili djelomično (odjava sa newslettera i drugih promotivnih pretplata elektroničke komunikacije). Povlačenjem suglasnosti u cijelosti korisnički račun kupca i/ili registiranog korisnika biti će zatvoren, a njegovi osobni podaci obrisani. Na vlastiti zahjev, kupac i/ili registirani korisnik, u svakom trenutku, može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze telefonskim putem ili putem elektroničke pošte.

Podaci o sadržaju naružbe poznati su samo osobama u poduzeću Spletna Fuzija d.o.o. ovlaštenim za obradu i pripremu paketa za isporuku te se ni na koji način ne ustupljuju trećim stranama. Pošiljke su pakirane u neutralnoj ambalaži bez naznake naziva Internetske trgovine Strasti.hr u svrhu zaštite privatnosti kupaca. Svi djelatnici Prodavatelja odgovorni su za zaštitu osobnih podataka kupaca.

Za potrebe praćenja posjećenosti stranice i pregledavanja sadržaja Internetske trgovine, a u svrhu vođenja statistike, poboljšanja sadržaja, preglednosti ponude za kupce i planiranja promotivnih aktivnosti i koristi se Google Analytics sustav u skladu s uvjetima za zaštitu podataka prilikom korištenja usluga sustava.